Sier ja i Lisboa

De forlovet seg i Sverige, og han fridde i Frankrike. I september gifter Lill-Ann Egeland (29) og Yngvar Mo (36) seg i Portugal.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Lill-Anns sydame i Drammen legger siste hånd på brudekjolen. Om en måned skal den pakkes pent ned i kofferten, for da flyr det kommende ekteparet til Lisboa for å gi hverandre sitt ja.

- Vi har vært sammen i 11 år og hadde ikke lyst på noe stort kirkebryllup her hjemme. Vi forlovet oss i Sverige, Yngvar fridde i Frankrike og da passet det fint å gifte seg i utlandet, forklarer Lill-Ann Egeland - snart Mo.

- Jeg ble overrasket med frieri på geburtsdagen min i fjor høst. Vi var i Frankrike på ferie da mannen min og minstegutten vekte meg med frokost på senga, og ei lita pakke med en ring i, forteller hun.

Om vel en måned gifter hun seg med Yngvar ved ambassaden i Lisboa. Etterpå blir det ferie langs Algarve-kysten. Ingen av de to har feriert i Portugal før.

- Vi skal reise sammen med et vennepar som skal være forlovere. Og så har de lovt å passe ungene på bryllupsnatta, understreker Lill-Ann.

Kontormedarbeider ved ambassaden i Portugal, Aud de Lemos, ønsker paret hjertelig velkommen.

- Å vie folk er noe av det hyggeligste vi gjør. Stadig flere norske par velger å gifte seg her i Portugal, forteller hun.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer