Signalement av Drammen-ranerne

Politiet i Drammen går nå ut med et foreløpig signalement av to av mennene som ranet en pengetransport i Drammen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En av mennene skal være cirka 175 centimeter høy og ha brune øyne. Han snakket østlandsdialekt. Raneren hadde på seg grønn feltskjorte, grå eller svart feltbukse, mørk halvlang jakke og svart eller mørk blå finlandshette.

Den andre mannen har et nordeuropeisk utseende. Han er også rundt 175 centimeter høy. Han var kledd i en grønn militærbukse, en svart eller grå jakke og hvite joggesko med et mørkt felt midt på skoen.

Politiet hadde ved 21-tiden tirsdag kveld ikke pågrepet noen etter ranet. Vaktselskapet som ble ranet utlover en dusør på 100 000 kroner.

Tips

Politiet vet ennå ikke hvor mange som deltok i ranet. Politiadvokat Monica Hanø i Søndre Buskerud politidistrikt sier at politiet jobber kontinuerlig med saken og at de er interessert i tips fra publikum.

- Vi er svært interessert i tips og ber alle som har sett eller hørt noe i forbindelse med ranet, melde seg til politiet, sier Hanø til NTB.

Dusør

Vakt Service utlovet i dag en dusør på 100 000 kroner for opplysninger som fører til at gjerningsmennene blir tatt.

Ranet skjedde sent i går kveld mens to vektere fra vaktselskapet Vakt Service holdt på å laste om penger hentet inn fra forretninger i Drammens-området.

Ranerne truet vekterne med våpen og lenket dem sammen med håndjern før de stakk av fra stedet med et ukjent pengebeløp i en ventende bil.

Kripos bisto politiet med tekniske undersøkelser på ransstedet i dag.

(NTB-Solveig Husebø)