Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Signatur står igjen

Et Signatur-tog på Sørlandsbanen er ute av drift på grunn av tekniske problemer. Togstansen kom en dag etter at Signatur-togene ble tatt i bruk etter akselbruddet tidligere i sommer.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Dermed ble det bare 30 timer på sporet, før Signatur-togene kunne bokføre en ny tabbe. Det er ikke på det rene hva som er årsaken til togstansen, skriver Nettavisen.

Den tekniske feilen ble oppdaget ikke langt fra Gjerstad stasjon i Aust-Agder, og toget kjørte i svært sakte fart inn til stasjonen. Ankomsten var ti minutter etter skjema.

Toget står nå på stasjonen og vil i ettermiddag bli undersøkt av teknikere.

Et annet tog fraktet passasjerene videre til Kristiansand ved 14.30-tida.

- Vi fikk ikke så mye informasjon om hvorfor toget sto, men togpersonalet fortalte oss vel det de visste. Vi fikk gratis mat, og det var bra, sier Håvard Tegelsrud og Tormod Hamnebukt, som var blant Signatur-passasjerene.

- Kjedelig å måtte vente, men personalet gjorde så godt de kunne, sier Kolbjørn Varmann, en annen av passasjerene til NTB.

NSB kommer ikke til å ta de andre signatur-togene ut av drift, til tross for dagens stans ved Gjerstad stasjon.

503 Service Unavailable
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media