Sigrid (16) savnet i Oslo - telefon og sko funnet på vei hjem fra venninne

Politiet etterlyser 16-åring. - Det er et mysterium.

SAVNET: En 16 år gammel jente er savnet fra Østensjø. Her koordinerer politiet leteaksjonen i natt. Foto: Tipser.no/Daniel D. Laabak
SAVNET: En 16 år gammel jente er savnet fra Østensjø. Her koordinerer politiet leteaksjonen i natt. Foto: Tipser.no/Daniel D. Laabak Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): 16 år gamle Sigrid Giskegjerde Schjetne er meldt savnet fra Østensjø i Oslo.

- Hun ble meldt savnet klokka 00.30 i natt. Hun hadde ikke kommet hjem da hun skulle, og foreldrene er bekymret, sier operasjonsleder Finn Belle til Dagbladet.

Hun hadde vært på besøk hos en venninne, som trolig er siste gangen hun har blitt observert før hun forsvant. Venninnen har opplyst til politiet at hun gikk derfra ved midnatt.

- Hun har vært meldt savnet i 14 timer nå, så dette er en sak vi ser svært alvorlig på, sier Belle til Dagbladet i 14.30-tiden.

Fant skoene 16-åringen var ikledd en dongerishorts, blågrønn hettegenser, grå singlet og brun skinnveske. Hun har blå øyne, har langt brunt hår og er rundt 170 cm høy.

Men jentas sko og mobil har blitt funnet utenfor en barnehage i Dalbakkveien 75, som er i nærheten av jentas hjem. Barnehagen ligger på hjemveien.

- Vi har funnet skoene hennes på vei hjem, så det er spesielt. Vi har patruljer ute som jobber med å kontakte omgangskrets, i tillegg til at vi avhører foreldrene og tar i mot savnetmelding, sier Belle.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer