Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Sigrid begraves på onsdag

I en kirke som ligger like ved familiens hjem.

BEGRAVES: Sigrid Giskegjerde Schjetne ble bare 16 år gammel. Hun begraves i Oppsal kirke på onsdag.

Foto: Privat / NTB scanpix
BEGRAVES: Sigrid Giskegjerde Schjetne ble bare 16 år gammel. Hun begraves i Oppsal kirke på onsdag. Foto: Privat / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Sigrid Giskegjerde Schjetne ble funnet død i et skogsområde på Sofiemyr i forrige uke. På onsdag klokka 11.30 skal hun begraves.

Seremonien blir holdt i Oppsal kirke, opplyser talsmann for Sigrids familie, og nær venn av Sigrids foreldre, Geir Strand.

- Jeg tviler på at kirka er stor nok for alle som vil komme, vi får se hvordan det blir med plass, sier Strand til Dagbladet.

Det er prest Sturla Stålsett, sønn av biskop Gunnar Stålsett, som skal lede seremonien i kirken.

Mange spørsmål Sigrid (16) ble meldt savnet da hun ikke kom hjem til avtalt tid natt til 5. august, etter at hun hadde vært på besøk hos en venninne på Østensjø.

Mandag kveld i forrige uke ble hun funnet død, men bistandsadvokat for Sigrids familie, Harald Stabell, forteller at familien fremdeles sitter igjen med mange spørsmål.

- Det de ønsker, og det som er deres fremste mål, er å få svar på hva som har skjedd med Sigrid, sier Stabell.

- Ta kontakt Foreldrene ba igjen om at de som vet noe om saken, men som ennå ikke har kontaktet politiet, må gjøre det snarest.

- De er veldig opptatt av at folk som vet noe tar kontakt med politiet, de vil ha hele sannheten fram, både for seg selv og alle andre, sier Stabell.

En mann på 37 år og en på 64 er siktet for drapet eller medvirkning til drapet på Sigrid.

På lørdag ble det tent tusenvis av lys langs Låveveien, som var på Sigrids vei hjem fra venninna.

- Det handler om å gjøre veien vakker og trygg igjen, og at man ikke skal sitte igjen med et bilde av alt det onde - men det vakre. At veien kan føles trygg igjen, sa Kristin Bjerke, som arrangerte lyssettingen. Hun er firebarnsmor og bor i nabolaget til Sigrids familie på Østensjø.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media