Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Sikker på at Robin blir frisk

Robin (24) ligger fortsatt i koma etter at han fikk takras i hodet. Lillebror Thomas er sikker på at broren blir frisk.

TAKRAS: Robin A. Vedvik Helmersen fikk isklumper i hodet da han gikk nedover Frognerveien forrige tirsdag. Foto: ØISTEIN NORUM MONSEN / Dagbladet
TAKRAS: Robin A. Vedvik Helmersen fikk isklumper i hodet da han gikk nedover Frognerveien forrige tirsdag. Foto: ØISTEIN NORUM MONSEN / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| (Dagbladet.no): Robin A. Vedvik Helmersen var på vei for å møte kjæresten Mari forrige tirsdag, da han helt uten forvarsel fikk et takras i hodet.

24-åringen sprakk kraniet fra pannen til nakken da isen traff ham i hodet. I tillegg fikk han brudd i nakken. Han har siden ulykken ligget i koma og tilstanden er alvorlig og stabil.

Familien har opprettet en blogg der de oppdaterer om Robins tilstand. I dag skriver faren til Robin, Rune, om hvordan han et par dager før ulykken var og besøkte sønnen og kjæresten Mari i Oslo.

Midt i tentamensuka
- Søndag før ulykken var jeg en liten tur og besøkte Mari og Robin i leiligheten på St.Hanshaugen. De kom da fra Holmenkollen, og Mari hadde tatt masse bilder.  Robin var i kjempegodt humør, og takknemlig for at jeg hadde tatt med skiutstyret hans og Mari sitt fra Tønsberg, skriver faren på bloggen.

Robin var i god form og klar for en hard tentamensuke søndagen før ulykken.

- Han var da så lett og lys i humøret, fortalte at han følte seg i kjempegod fysisk form, hadde løpt 12 km dagen før uten å bli særlig sliten, og var godt motivert for å ta fatt på alle tentamener som skulle gjennomføres påfølgende uke, skriver Rune Vedvik på bloggen.

Bare to dager seinere skjedde ulykken. Faren takker på bloggen for all støtten familien har fått den siste uka.

- Setter livet i et nytt perspektiv
- Jeg vil også takke for alle som ber, og vet at det er sendt opp utallige bønner til Gud i den tiden som nå har gått etter ulykken. Vi vet at det hjelper!  Det gir en enorm trøst å merke den støtten og omsorgen som kommer fra dere alle. Å få trøst og varme ord også fra dere som selv har opplevd å miste egne barn og som selv har vært utsatt for tunge kriser i livet er rørende og bidrar til å sette hele livet i et nytt perspektiv.

Til tross for den alvorlige tilstanden er familien fortsatt optimistiske. Lillebror Thomas sendte i går kveld følgende SMS til faren:

«Føler meg sikker på at Robin blir frisk, og at det kommer noe skikkelig godt ut av dette til slutt!!»

AKTIV: Robin var aktiv på ski og i kjempegod fysisk form. Foto: Privat
AKTIV: Robin var aktiv på ski og i kjempegod fysisk form. Foto: Privat Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!