Verdier for over fire milliarder kroner ble borte:

Sikkerhetsvakten åpnet døra da mennene i politi-uniform ringte på. Det skulle han ikke gjort

Det største ranet i historien fra privat eiendom er fortsatt uoppklart.

OVERVÅKET: Da FBI slapp overvåkningsvideoen fra det oppsiktsvekkende kunstyveriet i Boston, USA, i 1990, kunne publikum med selvsyn studere en av uidentifiserte mennene som stjal kunst verdt flere milliarder kroner. Foto: REUTERS/FBI
OVERVÅKET: Da FBI slapp overvåkningsvideoen fra det oppsiktsvekkende kunstyveriet i Boston, USA, i 1990, kunne publikum med selvsyn studere en av uidentifiserte mennene som stjal kunst verdt flere milliarder kroner. Foto: REUTERS/FBI Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

To politimenn som ringer på døra, for 26 år siden. To sikkerhetsvakter på innsiden som føler seg ganske trygge på at ingenting kan gå galt med den strengt bevoktede kunstsamlingen hvis de åpner opp for et par menn i uniform.

Her finnes Rembrandt-malerier, Degas-mesterverk og malerier verdsatt til så svimlende høye summer at selv milliardærer måtte ha gått noen runder med seg selv før de vurderte å legge inn auksjonsbud.

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer