Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Sikret millionformuen til den antatte «lommemannen»

Politiet har tatt kontroll over både aksjer, luksusbiler og en villa i Åsane i Bergen som tilhører mannen politiet mener er den såkalte «lommemannen».

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den overgrepssiktede 55-åringen var i fjor ligningsført med en formue på nesten 7 millioner kroner. Det er for å sikre eventuelle erstatnings- eller oppreisningskrav fra de over 150 ofrene politiet mener mannen har forgrepet seg på, at de nå har frosset store deler av verdiene, skriver VG.

Mannens forsvarer, advokat Tor Erling Staff, var tirsdag ukjent med at politiet har tatt arrest i store deler av klientens formue. Staff er oppgitt over politiets informasjonsflyt og sier det fortsatt er uaktuelt for 55-åringen å forklare seg for politiet.

Politiadvokat Jorid Kile Berg i Follo politidistrikt sier til avisen at etterforskningen pågår for fullt. De siste ukene har politiet fått ny informasjon som kan avdekke til nå ukjente overgrep, bekrefter hun.

(©NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media