Siktede (26) var på nachspiel med avdøde

Men sier han aldri har hørt drepte Anders Kalmos navn.

FUNNET VED VEIKRYSS: Fredag ettermiddag ble avdøde Anders Kalmo (37) fraktet bort fra funnstedet på Kleivbrottet sørvest for Holmestrand sentrum. Foto: PER FLÅTHE / DAGBLADET
FUNNET VED VEIKRYSS: Fredag ettermiddag ble avdøde Anders Kalmo (37) fraktet bort fra funnstedet på Kleivbrottet sørvest for Holmestrand sentrum. Foto: PER FLÅTHE / DAGBLADET Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Etterforskningen av drapet i Holmestrand natt til fredag fortsetter for fullt. Politiet er imidlertid ordknappe mht. nøyaktig hvorfor en 26-åring er siktet for å ha tatt livet av drammenseren Anders Kalmo (37).

Kalmo ble funnet ved et veikryss i bydelen Kleivbrottet, bare et par steinkast fra en uthusbrann.

- Utøvde vold Siktelsen mot 26-åringen lyder på forsettlig drap. Politiet mener Holmestrand-mannen utøvde vold mot Kalmo, som hadde tegn på ytre skader da han ble funnet. Obduksjonen bekrefter at 37-åringen døde av vold, men politiet vil ikke presisere hva slags vold det er snakk om.

- Det er av hensyn til etterforskningen, sier Cecilie Svorstøl, politiadvokat ved Vestfold politidistrikt, til Dagbladet.

Svorstøl vil heller ikke utdype hva det er som knytter den tidligere straffedømte 26-åringen til drapet, av samme grunn.

Ifølge Dagbladets opplysninger har imidlertid siktede forklart at han og avdøde deltok på samme nachspiel på Kleivbrottet drapsnatta. Politiet vil avhøre eller har avhørt andre deltakere på dette nachspielet, men Svorstøl vil ikke kommentere disse opplysningene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer