Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Siktede brøt seg inn i Tinas leilighet

Den drapssiktede kjæresten (23) skal ha brutt seg inn i Tina Jørgensens leilighet på drapsnatta.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Vinduet i leiligheten til den drepte Tina Jørgensen ble brutt opp den natta 20-åringen ble drept. Ifølge VG var det Tinas drapssiktede kjæreste som brøt opp vinduet da han oppdaget at Tina ikke var kommet hjem. At vinduet ble brutt opp er én av årsakene til at etterforskerne aldri slo seg til ro med siktedes politiforklaringer.

Ifølge avisa stiller etterforskerne spørsmål til hvorfor drapssiktede brøt seg inn i leiligheten etter det han selv hevdet var en bagatellmessig krangel.

Likhunder markerte funn

Det var på søndag at politiet lot en likhund gjennomsøke bilen til den siktede 23-åringen. På tirsdag gjennomsøkte enn annen likhund 23-åringens bil. Én av de to hundene markerte i et hjørne av bagasjerommet til drapssiktedes bil.

Forsvarer Atle Helljesen avdramatiserer imidlertid funnet. Helljesen bekrefter at den ene hunden i sitt tredje søk markerte, men at den andre likhunden ikke markerte.

Også et videoopptak har fattet etterforskernes interesse. Videoen skal vise at den drapssiktede var innom et spesifikt gatekjøkken i Stavanger sentrum drapsnatta, noe han selv skal ha nektet for.

Venter på barnål-DNA

I bagasjerommet til drapssiktedes bil har etterforskerne funnet barnåler. Disse skal ligne på barnålene som ble funnet på fibersekken som ble brukt til å frakte den drepte Tina Jørgensen til funnstedet ved Bore kirke på Jæren.

Politiet har sendt barnålene til DNA-analyse, og venter ennå på resultatene som eventuelt kan vise at barnålene kommer fra samme tre.

Tina Jørgensen forsvant fra Stavanger sentrum natt til 25. september i fjor. Det gikk en måned fra Tina ble drept til hun ble funnet i en dreneringskum ved Bore kirke i oktober.

DREPT: Tina Jørgensen (20).

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!