- GJERNINGSMANNEN LØS: En 43 år gammel mann ble alvorlig skadd i en skyteepisode i Røyken onsdag kveld. To menn ble siktet for forholdet, men er nå løslatt. Foto: Hans Arne Vedlog
- GJERNINGSMANNEN LØS: En 43 år gammel mann ble alvorlig skadd i en skyteepisode i Røyken onsdag kveld. To menn ble siktet for forholdet, men er nå løslatt. Foto: Hans Arne VedlogVis mer

Siktede etter drapsforsøk i Røyken løslatt

Politiet mener gjerningsmannen fortsatt går løs.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||

Politiet har løslatt de to mennene på 38 og 42 år som var siktet for drapsforsøk etter skyteepisoden i Røyken i Buskerud onsdag kveld.

En 43 år gammel mann ble alvorlig skadd i episoden etter å ha blitt skutt tre ganger i magen med det politiet tror er en pistol eller revolver.

Det er etter vitneavhør og avhør med de siktede at politiet velger å trekke siktelsen mot de to mennene, ifølge NRK.

- De har blant annet gitt sin forklaring på omstendighetene rundt hendelsen. Det har ikke gitt grunnlag for skjerpet mistanke mot dem. Tvert imot har det gitt oss grunn til å sjekke dem ut av saken, sier lensmann i Røyken, Erling Arne Meek, til NTB.

Dermed leter politiet fortsatt etter en eller flere gjerningsmenn i saken.

Tilstanden til den skadde 43-åringen var fredag formiddag alvorlig, men stabil, ifølge politiet.

Politiet fikk melding om skytingen klokken 19.30 onsdag kveld. Åstedet for skytingen er en liten hytte som ligger i et boligområde i Åros sentrum. Hytta skal være der offeret har bostedsadresse. Stedet skal ha vært kjent for mange personer med tilknytning til narkotikamiljøet, og personene som er pågrepet skal være kjent av politiet fra før.

NTB