Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Siktede fremstilles for fengsling etter Tøyen-drap

De to mennene som er siktet for drapet på en mann i 50-årene på Tøyen fredag kveld fremstilles for varetektsfengsling mandag, opplyser politiet.

 BLE FUNNET I BYGÅRD:   I denne bygården ble en Oslo-mann i 50-årene drept i natt. Foto: Øystein Andersen/Dagbladet.
BLE FUNNET I BYGÅRD: I denne bygården ble en Oslo-mann i 50-årene drept i natt. Foto: Øystein Andersen/Dagbladet. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

De to mennene som er siktet for drapet på en mann i 50-årene på Tøyen fredag kveld fremstilles for varetektsfengsling mandag, opplyser politiet.

- Det tok noe tid før de to kunne avhøres, men begge ble avhørt lørdag kveld. De har avgitt forklaring, men vi er ikke kommet til spørsmålet om straffskyld. Begge skal avhøres igjen i løpet av kort tid, og de fremstilles for fengsling mandag, sier leder for voldsavsnittet i Oslo, Stein Olav Bredlid, til NTB søndag formiddag.

Ifølge VG, så oppgir siktede å ikke huske noe av det som skjedde da mannen i 50-årene ble drept.

Til Dagbladet ønsker ikke Bredlid å kommentere opplysningene fra VG.

- Det eneste jeg vil si er at det har kommet opplysninger som er nyttige for etterforskningen av saken, sier Bredlid til Dagbladet.

Den drepte er bosatt i Oslo. Han er identifisert, og de pårørende er varslet, ifølge Bredlid. Alle de tre var bekjente, og godt kjent av politiet fra før.

- Det er ikke snakk om grov kriminalitet, men de er kjent for politiet i forbindelse med flere lovbrudd, sier Bredlid.

Politiet fikk melding fra en av de siktede om at en mann var død klokken 1.32 natt til lørdag. Da de kom inn i leiligheten elleve minutter senere, fant de en livløs mann og to andre svært berusede menn. Det ble igangsatt gjenoppliving, men mannen ble erklært død på stedet.

De to mennene som var i leiligheten, er begge siktet for forsettlig drap. De er begge to i 50-årene, den ene er norsk statsborger og den andre er utenlandsk, ifølge politiet. Leiligheten tilhørte en av de siktede.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram