Siktede nekter kjennskap til drapet i Holmestrand

Mann ble funnet død ved brennende uthus.

FRAKTET BORT: Avdøde fraktes her bort fra åstedet, og er nå fraktet til Rettsmedisinsk institutt for obduksjon. Foto: PER FLÅTHE / DAGBLADET
FRAKTET BORT: Avdøde fraktes her bort fra åstedet, og er nå fraktet til Rettsmedisinsk institutt for obduksjon. Foto: PER FLÅTHE / DAGBLADET Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Politiet i Vestfold ber om tips fra publikum etter at en mann ble funnet drept i Holmestrand fredag morgen. En mann er siktet, men nekter kjennskap til saken.

Den siktedes forsvarer, advokat Jan Anders Hasle, sier til NTB at mannen som politiet har pågrepet nekter ethvert kjennskap til saken politiet har siktet ham for. Han har avgitt forklaring, men Hasle sier han ikke kan gjengi innholdet av hensyn til politiets etterforskning.

Hasle er imidlertid lett irritert over at politiet brukte hele fredagen uten å klare å formulere en konkret siktelse.

Politiadvokat Jan Helge Palm sier til NTB at siktelsen lyder på forsettlig drap, men at det så langt har vært vanskelig å formulere grunnlaget ettersom åstedet ikke er klarlagt. Han mener det viktigste er at mannen fra morgenen av ble sikret advokatbistand.

Offeret er sendt til Rettsmedisinsk institutt for obduksjon, men politiet er rimelig sikker på at det dreier seg om et drap, sier Palm.

To etterforskere fra Kripos er i Holmestrand for å bistå det lokale politiet.

Brennende uthus Politiet fikk først melding om en brann i et uthus i byen klokka 5.40 fredag morgen. Ti minutter senere fikk de melding om at en mann var funnet død i veikanten noen hundre meter fra uthuset.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer