Drapet på Ammerud:

Siktede: Partert med øks og lagt i en koffert for noen gram hasj

35-åringen ble bedt om å komme tilbake til en leilighet på Ammerud etter en hasjhandel. Det viste seg å bli skjebnesvangert.

KOFFERTDRAPET: I en leilighet på Ammerud ble det tvist om en narkohandel. Det endte med drap og partering. Liket endte i en koffert.  Foto: Jacques Hvistendahl / Dagbladet
KOFFERTDRAPET: I en leilighet på Ammerud ble det tvist om en narkohandel. Det endte med drap og partering. Liket endte i en koffert.  Foto: Jacques Hvistendahl / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Det svært bestialske koffertdrapet på Ammerud har vært under etterforskning siden en 35 år gammel mann ble funnet drept og partert i en koffert i slutten av april i år.

Tre menn og en kvinne er siktet for drap eller medvirkning til drap. To menn sitter fortsatt varetektsfengslet, mens en mann og kvinnen er løslatt. Siktelsen består mot alle. Alle tilhørte et rusmijø.

Nå kan Dagbladet fortelle hva som skal ha foregått på innsiden av leiligheten over de to døgnene hendelsene drapet fant sted.

Liten mengde hasj

Det hele skal ifølge politiet ha startet etter problemer med en narkotikahandel. Så det gikk fryktelig galt. 35-åringen hadde vært i leiligheten for å handle narkotika, og etter at han forlot leiligheten, skal de nå siktede personene ha kontaktet ham og sagt at han måtte komme tilbake.

- De siktede har forklart at de mente 35-åringen hadde tatt med seg mer hasj enn han hadde betalt for, sier politiadvokat Kari Kirkhorn, til Dagbladet. Hun forteller at dette verken kan avkreftes eller bekreftes.

De siktede har sprikende forklaringer på hvor mye hasj 35-åringen skal ha tatt med seg, men det skal ha vært snakk om mellom et par gram hasj til 30 gram hasj.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer