Siktede tidligere anmeldt for vold

Hanne-Kristine Olsen anmeldte samboeren for vold i fjor. To dager gør hun ble drept, fortalte Olsen venninner at hun var redd.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

40-åringen som er siktet for forsettlig bildrap på sin samboer, den 29 år gamle Hanne-Kristine Olsen, ble anmeldt av Olsen for vold i januar i fjor. Ifølge venner skal kvinnen ha fryktet samboeren.

Til nå har politiet omtalt forholdet mellom samboerne som fredelig, men ifølge Bergens Tidende anmeldte Olsen 40-åringen for legemsfornærmelse 24. januar i fjor.

To uker senere trakk hun anmeldelsen tilbake, men ifølge avisen skal venninner av 29-åringen seinest to dager før drapet ha sagt at hun var redd.

- Hun kontaktet meg i går og sa at hun var så redd ham, skal en venninne ha fortalt politiet fredag.

Politiadjutant Rune Malt bekrefter at Olsen leverte en anmeldelse, men vil ikke kommentere saken.

- Jeg kjenner ikke saken, og juristen som hadde den har sluttet. Det eneste jeg kan si er at begjæringen om påtale ble trukket. Derfor skjedde det heller ikke mer, sier Malt.

40-åringen ble mandag varetektsfengslet for fire uker i Bergen forhørsrett. Tilstanden til parets tre uker gamle datter, som ble skadd i påkjørselen i Laksevåg i Bergen fredag, er fortsatt alvorlig.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer