Siktede trykket «liker» på minnesiden for drepte Anja

På Facebook.

MEDLEM AV MINNESIDEN: Den drapssiktede mannen skal ha trykket «like» på minnegruppa for Anja (21). Foto: Dagbladet-tipser / Facebook-skjermdump
MEDLEM AV MINNESIDEN: Den drapssiktede mannen skal ha trykket «like» på minnegruppa for Anja (21). Foto: Dagbladet-tipser / Facebook-skjermdump Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Den siktede mannen i 20-åra skal ha «likt» minnesiden laget til drepte Anja Weløy Aarseth på Facebook.

Mannen, som ble pågrepet siktet for drapet i 17-30-tida i kvelden, sitter nå i politiets varetekt.

I skrivende stund har 49 000 nordmenn hedret den drepte 21-åringen ved å trykke på «liker» på siden. Som medlem av minnesiden kan siktede ha fått fulgt med på leteaksjonen og deretter sørgeprosessen til de som var medlem av gruppa.

Siktede er en kjenning av politiet, og skal så seint som i januar ha blitt dømt for vold mot en politimann. Han er også tidligere dømt for trusler.

Mannen er også siktet for å angivelig ha forsøkt å rane Pluto kiosk og gatekjøkken i samme tidsrom som Anja forsvant. Han skal ha løpt mot stedet der 21-åringen hadde parkert sin Toyota, ifølge daglig leder av kiosken.

Anja la ut på joggetur onsdag etter å ha vært hjemme hos sin bestemor. Hun ble meldt savnet samme kveld, da hun ikke kom hjem som avtalt. Over 70 personer deltok i søket etter henne.

Lørdag ble en kvinne funnet død i turområdet i Akslafjellet i Ålesund, og mandag ble det bekreftet at det var savnede som var funnet død.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer