Dobbeldrapet i Kristisansand:

Siktet 15-åring møtte ikke til fengslingsmøtet

Varetektsfengslet i to uker med brev- og besøksforbud.

POLITIET HOLDT VAKT: Et større politioppbud holdt vakt utenfor rettslokalene hvor fengslingsmøtet startet klokka 14. Foto: Tomm W. Christiansen / Dagbladet
POLITIET HOLDT VAKT: Et større politioppbud holdt vakt utenfor rettslokalene hvor fengslingsmøtet startet klokka 14. Foto: Tomm W. Christiansen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

KRISTIANSAND (Dagbladet): Politiet i Kristiansand har pågrepet og siktet en 15 år gammel gutt for drapet Jakob Abdullahi Hassan (14) og Tone Ilebekk (48), som ble knivdrept på åpen gate i Kristiansand mandag ettermiddag.

Politiet opplyste tidligere i dag at gutten tilsto drapet overfor dem i går kveld.

Klokka 14.00 ble 15-åringen, representert med sin forsvarer, framstilt for varetektsfengsling i Kristiansand tingrett. Gutten ble varetektsfengslet i to uker med brev- og besøksforbud, i tråd med påtalemyndighetens begjæring.

Svein Kjetil Stallemo er oppnevnt som forsvarer for 15-åringen.

- Jeg skal møte klienten nå på politihuset, sa Stallemo til pressen etter fengslingsmøtet som gikk for lukkede dører. Han ønsket ikke å uttale seg mer detaljert om siktelsen og om 15-åringens forklaring på hvordan drapet skjedde.

På spørsmål om hvordan gutten har det, svarer forsvareren at 15-åringen har vært innlagt på psykiatrisk avdeling i natt.

Avhørt uten forsvarer til stede

- Han har erkjent de faktiske forhold - og noe nærmere forklaring må vente til han er i stand til et det, sier guttens forsvarer, advokat Svein Kjetil Stallemo, til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer