Siktet 19-åring meldte seg

En 19 år gammel mann som er den andre siktede etter drapet på 26 år gamle Trond Martin Reistad på Årvoll i Oslo tirsdag, meldte seg ved 15-tiden torsdag for politiet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Mannen ankom politiet sammen med sin advokat Joar Berg Henjum fra Advokatfirmaet Staff. I likhet med den 21 år gamle mannen som meldte seg for politiet onsdag er 19-åringen siktet for forsettlig drap eller medvirkning til dette.

Erkjenner ikke

Trond Martin Reistad ble skutt ned og drept ute i veien ved Tonsenhagen torg tirsdag ettermiddag. Opp mot 40 vitner har vært i avhør hos politiet etter drapet og identiteten til 21-åringen var allerede tirsdag kveld kjent for etterforskerne. Identiteten til den siktede 19-åringen var ikke kjent før onsdag kveld.

- Min klient erkjenner ikke straffskyld etter siktelsen. Han ønsker å forklare seg i saken og har gitt avkall på kravet om å ha advokat til stede under alle avhør, sier Henjum til NTB.

Avhørene av 19-åringen vil starte allerede torsdag kveld. De siktede vil bli framstilt for varetektsfengsling fredag i Oslo tingrett.

Psykisk ubalanse

Den andre siktede i saken, en 21-årig mann er representert av Tor Erling Staff. Joar Berg Henjum sier de i firmaet ikke har sett noen problemer med å representere begge de siktede etter drapet selv om de kan ha motstridende interesser.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer