Siktet (36) erkjenner dødelig vold mot Ib Ronny Svenningsen (45)

Men nekter straffskyld for drap.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I en pressemelding tidligere i dag gikk politiet i Hedmark ut og sa at de nå regnet drapet på 45 år gamle Ib Ronny Svenningsen i Tobøl i Eidskog som oppklart.

Drapet skjedde fredag den 25. juli på avdødes bolig. En 36 år gammel mann fra Eidskog ble framstilt for varetektsfengsling den 28. juli.

- Han har erkjent å ha påført avdøde slike skader at han døde, opplyser politiet i en ny pressemelding i ettermiddag. Avdøde ble drept ved stump vold, opplyser Hedmark politidistrikt.

Siktelsen endret til drap 36-åringen var tidligere siktet for legemsbeskadigelse med døden til følge, men siktelsen er nå endret til forsettlig drap. - Siktede erkjenner ikke straffskyld for handlingen, men siktede erkjenner i politiavhør å ha påført avdøde skader som førte til hans død, skriver politiet.

Avdøde og siktede var begge knyttet til et rusmiljø i Eidskog, og var bekjente av hverandre.

- Politiet har tatt beslag i flere gjenstander som er knyttet til handlingen. Tekniske spor som er funnet, samsvarer langt på vei med siktedes forklaring vedrørende drapshandlingen, heter det videre.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer