Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Siktet 54-åring innrømmer å ha slått kona

Politiet i Lillehammer venter på obduksjonsrapport.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Lillehammer-mannen (54) som er siktet for legemsbeskadigelse etter at kona (25) ble funnet død onsdag, har i avhør innrømmet å ha brukt vold mot henne samme dag.

Det bekrefter politiadvokat Eystein Huseby i Gudbrandsdal politidistrikt overfor NTB. Mannen innrømmer ikke å ha forårsaket kvinnens død.

- Han har ikke ønsket å ha en forsvarer til stede under avhørene og har heller ikke bedt om å få oppnevnt en forsvarer. Dette vil han likevel få, slik han har krav på, når det har gått 24 timer siden pågripelsen, opplyser politiadvokaten.

Den 25 år gamle litauiske kvinnen ble funnet død parets leilighet i Lillehammer onsdag ettermiddag.

I løpet av torsdag vil den foreløpige obduksjonsrapporten være klar. Først da vil politiet vurdere om siktelsen skal utvides fra legemsbeskadigelse til legemsbeskadigelse med døden til følge. Da vil det også bli tatt stilling til om det skal bes om varetektsfengsling.

Paret giftet seg i Tinghuset i Lillehammer for bare rundt en måned siden, ifølge Aftenposten.no. 

Det var ektemannen som meldte fra om dødsfallet til ambulansetjenesten. Mannen ble pågrepet i leiligheten.

(NTB)

ÅSTEDET: Ekteparets bolig i Lillehammer sentrum, som er sperret av mens de tekniske undersøkelsene pågår. Foto: TORBJØRN GRØNNING
ÅSTEDET: Ekteparets bolig i Lillehammer sentrum, som er sperret av mens de tekniske undersøkelsene pågår. Foto: TORBJØRN GRØNNING Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media