Siktet 63-åring i nye avhør i dag

Fortsatt livstruende for kvinne (49).

 TRE SKUTT:  63-åringen som er pågrepet etter skytingen i Badeparken i Sandefjord, skal avhøres i dag. Her blir ett av de tre skuddofrene tatt hånd om av ambulansepersonell. FOTO: TROND REIDAR TEIGEN, SCANPIX.
TRE SKUTT: 63-åringen som er pågrepet etter skytingen i Badeparken i Sandefjord, skal avhøres i dag. Her blir ett av de tre skuddofrene tatt hånd om av ambulansepersonell. FOTO: TROND REIDAR TEIGEN, SCANPIX.Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon


63-åringen ble pågrepet og avhørt fredag kveld. Han ble holdt i arresten over natta og skal avhøres på nytt lørdag, opplyser politiet i Vestfold til NTB.

- Vi har pågrepet ham på bakgrunn av vitnebeskrivelser og tips vi har fått inn i løpet av dagen.

- Han er ikke den første som er blitt navngitt gjennom tips, men det var ting rundt tipset om mannen som gjorde at vi fant grunn til å ta ham inn, uttalte påtaleansvarlig Kjetil Egelie fredag kveld.

Ingen endring - livstruende En 49 år gammel kvinne som ble skutt i hodet og brystet, er livstruende skadd og ligger til behandling på Ullevål sykehus i Oslo. Politiet har i løpet av natta ikke fått melding om noen endring i kvinnens tilstand.

Hennes 47 år gamle ektemann, som er skutt i brystet, er utenfor livsfare og behandles på sykehuset i Tønsberg.

Den tredje skadde, en 44 år gammel mann, ble også brakt til Ullevål. Han har kritiske skader i ryggen, men er utenfor livsfare.

Rus-krangel Foranledningen til skyteepisoden skal ha vært en krangel 63-åringen hadde med de tre, som er tilknyttet rusmiljøet. Han skal så ha forlatt parken, for så å komme tilbake for å skyte de tre med en pistol.

Et vitne sier at det ble avfyrt to raske skudd, så et tredje rundt ti sekunder senere. Folk flyktet i panikk fra stedet under hendelsen.

(NTB).