Siktet bror har meldt seg i England

Den sjette broren siktet i gjengaksjon meldte seg selv.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Den sjette broren som er siktet etter gjengaksjonen i forrige uke, meldte seg i dag. Den 26 år gamle mannen skal være på vei til Norge fra England.

Fem av 26-åringens brødre sitter fra før varetektsfengslet etter politiets gjengaksjon i forrige uke, som har fått navnet Operasjon Nemesis.

Ifølge Aftenposten.no tror ikke politiet at 26-åringen har noen tett tilknytning til B-gjengen.

Han er likevel siktet for hvitvasking av et omfattende pengebeløp.

Politiadvokat Olav Hovstad vil ikke kommentere hvorvidt den 26 år gamle broren nå sitter i politiets varetekt. Mannens forsvarer Anita Hessen vil heller ikke kommentere opplysningene, men sier til Aftenposten.no at hun har kontakt med sin klient.

Fredag ble det også kjent at Oslo politidistrikt slipper løs tre av de fire kvinnene som ble pågrepet i Operasjon Nemesis 9. mai.

To av kvinnene har mindreårige barn, noe som har vært et moment i løslatelsesvurderingen. Den fjerde kvinnen som ble pågrepet blir inntil videre sittende i varetekt.

Operasjon Nemesis ble innledet 9. mai da politi fra Oslo politidistrikt, Økokrim og Kripos aksjonerte mot den kriminelle B-gjengen og deres hjelpere.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer