Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Siktet etter Paris-terror er løslatt

Nå får han dra tilbake til Brussel, ifølge franske myndigheter.

TERROR: Fredag 13. november ble flere steder angrepet i Frankrikes hovedstad Paris. 130 mennesker ble drept og over 413 skadet. Foto: AFP/ Miguel Medina
TERROR: Fredag 13. november ble flere steder angrepet i Frankrikes hovedstad Paris. 130 mennesker ble drept og over 413 skadet. Foto: AFP/ Miguel Medina Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En mann som er siktet for å ha hjulpet den hovedmistenkte etter terrorangrepet i Paris, er løslatt og får vende tilbake til Brussel, ifølge franske myndigheter.

Mannen skal ha kjørt Salah Abdeslam i Brussel dagen etter at angrepet skjedde. Han ble pågrepet i slutten av 2015, ikke lenge etter at 130 mennesker ble drept på seks forskjellige steder i Paris.

Abdeslam, som antas å være den eneste angriperen som overlevde angrepet, har forklart at hans gamle venn ikke visste noe om terrorangrepet.

Den løslatte mannen er ilagt flere restriksjoner. Han har forbud mot å oppholde seg på visse steder og får ikke ha kontakt med visse personer. Han må også jevnlig melde seg for politiet og være hjemme til bestemte klokkeslett.