NEKTER STRAFFSKYLD: Fredrick Hingl (68) er siktet for å ha drept, partert og stekt sin hustru Anna Fari (73). Selv nekter han for dette. Foto: Skjermdump fra Fox 5.
NEKTER STRAFFSKYLD: Fredrick Hingl (68) er siktet for å ha drept, partert og stekt sin hustru Anna Fari (73). Selv nekter han for dette. Foto: Skjermdump fra Fox 5.Vis mer

Siktet for å ha drept og stekt kona

Da politiet ankom ekteparets hjem fant de tre stekepanner fulle av menneskekjøtt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Fredrick Hingl (68) er siktet for forbrytelsen som sjokkerer innbyggerne i San Diago i California i USA.

Det var sist fredag at naboer av det eldre ekteparet reagerte på en merkelig lukt, og kontaktet politiet. Det som møtte de to politimennene som troppet opp hos ekteparet kan på ingen måte ha vært hverdagskost.

På kjøkkenet sto tre stekepanner fulle av kjøtt, skriver utsandiego. Kjøttet har senere vist seg å stamme fra Hingls drepte kone, Anna Fari (73).

Dette var imidlertid ikke det eneste uappetittelige politiet fant i parets hjem.

I fryseren lå konas hode, og i en sekk fant politiet en rekke knokler, skriver utsandiego. Politiet fant dessuten en kjøttkvern, en sag og en rekke ulike kniver - som Hingl angivelig brukte til parteringen av kona.

Ifølge utsandiego nekter Hingl straffskyld.

Til tross for at det makabre drapet kan se ut som en kannibals verk, tror ikke politiet at Hingl hadde planer om å spise sin drepte kone.

Arbeidet med å fastså motiv pågår fortsatt.

BODDE HER: I denne huset bodde det eldre ekteparet. Foto: Skjermdump fra Fox 5.
BODDE HER: I denne huset bodde det eldre ekteparet. Foto: Skjermdump fra Fox 5. Vis mer