Siktet for å ha drept sin far

En 24 år gammel mann fra Voss er siktet for å ha drept sin 68 år gamle far med kniv. Teknikere og etterforskere fra Kripos har kommet til åstedet og begynt sine undersøkelser.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Drapet skjedde i et hus i Dyverndalen ved Bulken i Voss kommune klokken 04.40 i natt. 24-åringen overga seg uten dramatikk da politiet kom til åstedet.

Etterforskere og teknikere fra Kripos ankom åstedet i formiddag, og har startet sine undersøkelser. Det får Dagbladet :på nettet opplyst av politiet i Bergen.

Den 24 år gamle drapssiktede sønnen sitter i politiets arrest ved Voss lensmannskontor, men vil først bli avhørt senere i ettermiddag. Han vil bli framstilt for varetektsfengsling i morgen.

- Det var siktede selv som meldte fra til politiet om drapet på telefon. Han sa at det hadde skjedd noe, og at en person var død. Så vidt jeg forstår var det bare de to som var til stede i huset, sier politiadvokat Ole Bjørn Mevatne ved Hordaland politidistrikt.

Han vil ikke svare på om siktede var beruset, men det er tatt blodprøve for å klargjøre dette.

24-åringen skal ikke tidligere være straffet for kriminelle handlinger. Han bodde i en del av den vertkaldelte boligen, mens foreldrene bodde i motsatt ende av huset. 24-åringen skal ha blitt kjørt hjem til familiens hus av søsteren et par timer før drapet skjedde.

Politiet vil foreløpig ikke fortelle mer om omstendighetene rundt drapet. Det vil bli holdt en pressekonferanse senere i ettermiddag.

Dagbladet :på nettet følger saken.