Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Siktet for å ha forgiftet kvinne

Politiet i Trondheim har pågrepet en 50 år gammel mann som er siktet for å ha forgiftet en 40 år gammel kvinne med thallium. Frostating lagmannsrett avgjør i løpet av dagen om politiet får holde mannen fengslet mens etterforskningen pågår.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Trondheim forhørsrett avslo i går politiets begjæring om to ukers varetektsfengsling.

Politiførstebetjent Hans Vikhals i Trondheim politidistrikt opplyser til NTB at thallium er påvist både i kvinnens kropp og i en flaske alkohol i hennes hjem.

Kvinnen ble lørdag innlagt på Regionsykehuset i Trondheim. Hun er rammet av en alvorlig forgifting og er behandlet i respirator. Ifølge politiet skal det ikke være fare for livet.

50-åringen er siktet etter straffelovens paragraf 229, som gjelder legemsbeskadigelse, og paragraf 232 som blant annet omhandler gift.

Trondheim forhørsrett avviste politiets fengslingsbegjæring fordi politiet ikke kunne legge fram bevis som knyttet mannen til giftstoffet som har ført til forgiftning.

Kvinnen og den siktede 50-åringen skal tidligere ha hatt et nært personlig forhold, som siden har blitt avsluttet.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media