Siktet for å ha iscenesatt samboerens selvdrap - henlagt

- Vi er svært overrasket, sier privatetterforsker. Siktedes advokat forteller anklagen mot hennes klient har vært en belastning.

ETTERFORSKET: Politiet i Sortland etterforsket dødsfallet fra 2016 i lang tid. Nå er det henlagt. Foto: John Andre M. Birkeland
ETTERFORSKET: Politiet i Sortland etterforsket dødsfallet fra 2016 i lang tid. Nå er det henlagt. Foto: John Andre M. Birkeland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Saken hvor en mann i Vesterålen har vært siktet for å ha iscenesatt sin samboers selvmord, er besluttet henlagt av Riksadvokaten. Det opplyser kilder til Dagbladet.

Det var i 2016 at kvinnen ble funnet død utenfor sitt hjem. Politiets første etterforskning ble resultatløs, og de kunne ikke konkludere om det mistenkelige dødsfallet var snakk om et selvdrap eller om personen hadde vært utsatt for noe straffbart.

Det var ikke avdødes pårørende tilfredse med, og de hyret derfor inn privatetterforsker for å ettergå politiets arbeid.

- Foreldrene satt igjen med flere spørsmål enn svar etter dødsfallet. Etter at jeg gikk gjennom saken, hadde jeg ytterligere spørsmål i saken, sa privatetterforsker Jan-Arnt Skjolde til Dagbladet høsten 2018.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer