Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Siktet for dødsfall i Snåsa - funnet død på cella

Kvinne i 50-åra funnet død under morgen-inspeksjonen i dag tidlig.

FUNNET DØD: I denne boligen på Snåsa ble mannen funnet død onsdag. En kvinne er siktet i saken, og hun ble funnet død i cella hos politiet på Steinkjer lørdag morgen. Foto: BJØRN TORE NESS/Namdalsavisa
FUNNET DØD: I denne boligen på Snåsa ble mannen funnet død onsdag. En kvinne er siktet i saken, og hun ble funnet død i cella hos politiet på Steinkjer lørdag morgen. Foto: BJØRN TORE NESS/Namdalsavisa Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Politiet har pressekonferanse på kommunehuset i Snåsa kl. 16.30 etter at en kvinne som var siktet etter et dødsfall, er funnet død på cella.

Onsdag 7. november ble en mann funnet død på bopel i Snåsa.

- En mann i 60-åra ble funnet død på bopel onsdag. Det ble først avklart som naturlig dødsfall, men etter at mannen ble obdusert, ble en kvinne siktet for legemsbeskadigelse med døden til følge, sier pressevakt Marte Tronstad Dahl i Nord-Trøndelag politidistrikt til Dagbladet.

Politiet opplyser også at det er en familiær relasjon mellom mannen og kvinnen. Hun ble satt i politiets arrest i Steinkjer i går. Klokka 06.45 i dag tidlig ble hun funnet død på cella, opplyser politiet i en pressemelding.

Nord-Trøndelag politidistrikt opplyser at det var Atle Fjerstad som ble funnet død i en bopel på onsdag. Namdalsavisen.no skriver at 61-åringen var en aktiv kommunepolitiker i Snåsa hvor han representerte Arbeiderpartiet.

Nord-Trøndelag politidistrikt har varslet Spesialenheten i politisaker, som nå etterforsker dette dødsfallet.

- Spesialenheten i politisaker ble varslet av politidistriktet klokka 07.23 i morges. Da gikk meldinga ut på at en livløs var funnet på en celle. Da vi ble varsla jobbet lege- og ambulansepersonell på stedet. Utrykningen vår er rutinemessig, sier regionleder Terje Aas for Nord- og Midt-Norge i Spesialenheten i politisaker.

Han sier de har startet undersøkelser på stedet og sikret seg operasjon- og arrestlogger. Aas opplyser at kvinnen mest sannynlig har begått selvdrap, men at de foreløpig ikke kan utelukke noe som helst. Ingen er siktet etter dødsfallet.

- Kvinnen ble funnet i forbindelse med såkalt arresttilsyn. Vi vil starte avhør av de som var på jobb nå, sier Aas.

Politimesteren, lensmann i Snåsa og påtaleansvarlig i saken vil delta på pressekonferansen. Kripos er anmodet om bistand til etterforskningen.

Kvinnens oppnevnte advokat ønsker foreløpig ikke å kommentere saken overfor Dagbladet.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!