Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Siktet for drap på 43-åring i Drammen

DRAMMEN (NTB): En 25 år gammel mann fra drammensdistriktet ble i ettermiddag varetektsfengslet for sju uker, siktet for å ha tatt livet av en 43 år gammel mannlig bekjent.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Drapet skal ha skjedd ved 03.00-tiden natt til fredag i en kommunal leilighet som ligger mellom Røyken og Lierbyen utenfor Drammen.

25-åringen meldte selv fra til politiet om dødsfallet. Han ble senere pågrepet av politiet, og satt i avhør hele formiddagen.

Fredag ettermiddag ble mannen fremstilt for fengsling i Drammen forhørsrett, siktet for forsettlig drap. Politiet begjærte ham varetektsfengslet for 12 uker med brev- og besøkskontroll.

Erkjenner ikke straffeskyld

- Mannen har ikke erkjent straffeskyld, men motsatte seg heller ikke varetektsfengsling, sier politiadjutant Liv Atterås i Drammen politidistrikt til NTB.

Atterås ønsker ikke å si noe om det var flere til stede i leiligheten da drapet skal ha funnet sted. Hun ønsker heller ikke å si noe om hvordan politiet mener 43-åringen skal ha blitt drept.

- Av hensyn til etterforskningen må vi være tilbakeholdne med opplysninger, sier Atterås til NTB.

Hele Norges coronakart