Erkjenner straffskyld etter drap i Halden

Siktet for drap på sin egen bror

- Hun er sliten og sterkt preget, opplyser kvinnens forsvarer.

TEKNISKE UNDERSØKELSER: Kriminalteknikere var mandag kveld på stedet der en mann ble mandag funnet død i en leilighet i Halden sentrum. En kvinne er pågrepet i forbindelse med dødsfallet. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB
TEKNISKE UNDERSØKELSER: Kriminalteknikere var mandag kveld på stedet der en mann ble mandag funnet død i en leilighet i Halden sentrum. En kvinne er pågrepet i forbindelse med dødsfallet. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

En kvinne i 40-åra erkjenner straffskyld etter drapet i Halden mandag kveld. Det sier kvinnens forsvarer, advokat Kristin Morch til Dagbladet.

- Hun er sliten og preget, men har forklart seg greit under dagens avhør. Hun samtykker også til varetektsfengsling, sier Morch. Forsvareren bekrefter at det er en relasjon mellom de offeret og kvinnen, men vil ikke gå nærmere inn på saken foreløpig.

Politiet bekrefter at den siktede erkjenner straffskyld, samtidig som at de opplyser om at den avdøde var kvinnens bror.

- Siktede har vært samarbeidsvillig i avhør. Når det gjelder eventuelt motiv for ugjerningen, vil videre etterforskning vise, opplyser påtaleansvarlig Anders Svarholt i Øst politidistrikt i en pressemelding.

Et tredje familiemedlem var til stede i leiligheten under hendelsen. Familiemedlemmet har status som vitne.

- Etterforskningen av hendelsen vil fortsette i tiden som kommer med ytterligere avhør og tekniske og taktiske etterforskningsskritt, opplyser Svanholt.

Når kvinnen blir framstilt for varetekt torsdag, vil framstillingen gå som en kontorforretning.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer