Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Siktet for drap på sin tilkommende svigermor

LILLESTRØM (NTB): Den 43 år gamle småbarnsmoren som døde av knivskader på Strømmen i Skedsmo kommune nyttårsnatten, var den tilkommende svigermoren til mannen som er siktet for å ha drept henne.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den omkomne og den siktede er begge vietnamesere. Siktede er rundt 30 år. I politiavhør skal han ha forklart at han nyttårsnatten var meget opprørt over at hans tilkommende kone var forsvunnet, og at han satte den 43 år gamle kvinnen i forbindelse med dette. Det opplyser siktedes forsvarer, advokat Jan Schjatvet, til NTB.

Kvinnen døde på Sentralsykehuset i Akershus etter at hun hadde blitt påført knivskader.

Yngstebarnet

- Hendelsen fant sted i kvinnens bolig, der hun bodde sammen med sin familie. Hun hadde flere barn. Flere familiemedlemmer var til stede i boligen, men så vidt jeg vet var ingen andre enn kvinnens yngste barn på cirka halvannet år til stede i rommet der hun ble påført skadene, sier Schjatvet.

Politiet fikk melding om hendelsen ved 01-tiden i går. Ifølge Schjatvet var det et av kvinnens familiemedlemmer som forsto at noe var i ferd med å skje, som hadde løpt ut av huset for å ringe.

Siktede ble pågrepet i boligen uten noen form for dramatikk. Han har forklart at han ble pågrepet mens han selv var i ferd med å ringe etter ambulanse.

Forsettelig

Mannen ble i går foreløpig siktet for forsettlig drap. I ettermiddag skulle han fremstilles for varetektsfengsling i Nedre Romerike forhørsrett. Påtalemyndigheten skulle begjære ham fengslet i fire uker, opplyste politiadvokat Tom Danielson ved Romerike politidistrikt til NTB.

Kriminalpolitisentralen i Oslo bistår det lokale politiet med de tekniske undersøkelsene.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!