Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Siktet for drap på stefaren

En 38-åring er pågrepet og siktet for drapet på sin 41 år gamle stefarMannen nekter å forklare seg for politiet i kveld.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den siktede bodde sammen med både avdøde og sin mor. Drapet skjedde natt til lørdag og mannen ble pågrepet i kveld:

- Siktede meldte seg frivillig etter at vi hadde vært i kontakt med han, forteller Margrete Torseter ved Salten politidistrikt til Dagbladet.no.

Den 38 år gamle mannen er bare tre år yngre enn den drepte stefaren.

- Vi har siktet 38-åringen på bakgrunn av funn på åstedet og funn under obduksjonen. Dessuten har vi vitneopplysninger, sier Torseter.

Mannen har nektet å foklare seg i kveld, men politiet håper å kunne avhøre ham i morgen. Mannen vil bli fremstilt for varetektsfengsling mandag.

ÅSTEDET: Etterforskerne jobbet intenst med å sikre seg spor i går.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling