Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Siktet for drapsforsøk etter julebord

En mann er siktet for drapsforsøk etter en en mann ble stukket i ryggen med saks under et julebord på Hurdalssjøen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En 30 år gammel mann fra Buskerud er siktet for drapsforsøk etter et julebord på Hurdalssjøen hotell natt til lørdag.

— Jeg har siktet ham for drapsforsøk, vold mot politiet og legemsfornærmelse, sier politiadvokat Peter Ristan i Romerike politidistrikt.

Politiet rykket ut til hotellet klokka 3 natt til lørdag. Mannen som var blitt stukket i ryggen ble brakt til Akershus universitetssykehus. Han er skadd, men ikke kritisk eller livstruende, ifølge politiet.

Avhør Den siktede mannen satt lørdag ettermiddag i avhør hos politiet. Politiet vil ikke gå ut med bakgrunnen for den alvorlige siktelsen på drapsforsøk, men sier at det skyldes omstendigheter rundt hendelsen.

Det var fem forskjellige julebord på Hurdalsjøen hotell fredag kveld.

— Vi har en noenlunde oversikt over hva som har skjedd. Vi jobber med å få oversikt over vitner, sier Ristan
.
- En katastrofe
Ifølge politiet skal andre personer ha vært vitne til selve hendelsen. Hotelldirektør Håkon Asmundvaag sier til Romerikes Blad at episoden skjedde på et fellesområde på hotellet, men at mange av gjestene hadde lagt seg på det tidspunktet.

— For oss er dette en katastrofe. Vi driver i en hyggebransje, og så skjer noe slikt som dette. Vi hadde 200 gjester, og hotellet var helt fullt med julebordsgjester fra fem forskjellige firmaer, sier Asmundvaag.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media