Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Siktet for drapsforsøk på to politimenn

En 30 år gammel mann er siktet for drapsforsøk på to politimenn under en pågripelse i Oslo natt til i dag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det var ved 4-tiden natt til i dag at politiet rykket ut etter at de hadde fått melding om et innbrudd i et garasjeanlegg på Grefsenkollen i Oslo.

Da politiet kom fram, visste de at den mistenkte befant seg inne i anlegget. Men samtidig må tyven tydeligvis ha fått snusen i at han ikke var alene lenger. For da politiet åpnet døra, kom tyven ut - med bil og i stor fart.

- Vi regnet med at han ville komme ut, men ikke at han skulle komme ut i hundre med bil. Det var bare så vidt politifolkene fikk kastet seg ut til siden, forteller operasjonsleder Vidar Hjulstad i Oslo politidistrikt til NTB.

Den ville ferden varte imidlertid ikke mer enn et par hundre meter, før bilen endte i et tre.

Politimennene slapp uskadd fra hendelsen, mens 30-åringen ble fraktet til Ullevål sykehus. Ifølge Hjulstad skal skadene ikke være alvorlige.

Politiet visste i morges ikke hvorvidt 30-åringen vil bli framstilt for varetektsfengsling, eller når det vil skje.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling