Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Siktet for gruppe-voldtekt satt fri

Tre innrømmer sex med Østfold-jenta (15).

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet vil ikke be om ytterligere varetekt av de tre mennene som er siktet for gruppevoldtekt av ei 15-årig jente i Sarpsborg natt til 11. november.

Varetektstiden går ut fredag, men en av de tre blir likevel sittende, ettersom han også er siktet for ranet av en pizza- og kebabrestaurant, melder Sarpsborg Arbeiderblad.

Fire menn ble opprinnelig pågrepet, men fjerdemann ble løslatt da verken han eller jenta mente han hadde vært involvert i den angivelige voldtekten. De tre andre har innrømmet sex med jenta, men hevder den var frivillig.

Jenta har forklart at hun ble bortført fra bussterminalen i Fredrikstad før voldtekten fant sted, men etter å ha studert overvåkingsbilder fra terminalen, mener politiet at dette ikke stemmer.

Politiet tror likevel et overgrep er funnet sted.

- Siktelsen er opprettholdt. Det samme er trykket i etterforskningen, sier politiførstebetjent Kai Andersen i Østfold politidistrikt. (©NTB)

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media