Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Siktet for kidnapping av Shannon (9)

39 år gamle Michael Donovan.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Den 39 år gamle Michael Donovan er siktet for å ha kidnappet og holdt Shannon Matthews (9) fanget mot sin vilje. Donovan, som er Shannons stefars onkel, fremstilles for varetektsfengsling tirsdag, melder Sky News.

Shannon forsvant ikke langt fra hjemmet sitt 19. februar, og det ble satt igang en omfattende leteaksjon. Etter å ha vært savnet i over tre uker, ble hun funnet 14.mars.

- Ettersom saken har utviklet seg, har vi (påtalemyndighetene) undersøkt og vurdert bevisene for å komme til en avgjørelse om å sikte mannen så tidlig som mulig, opplyser Peter Mann, sjef for Crown Prosecution Service West.

Donovan, som bor i leiligheten der Shannon ble funnet, ble raskt arrestert. Familiemedlemmer beskriver ham som en ensom person, som alltid har oppført seg merkelig overfor barn.

Det er fremdeles mange ubesvarte spørsmål i kidnappingssaken, og politiet har undersøkt om flere familiemedlemmer kan være involvert i forsvinningen.

- Vi vurderer saken fortløpende ettersom den utvikler seg, sier Mann til Sky News.

- HOLDT SHANNON INNESPERRET: Politiet har siktet 39 år gamle Michael Donovan for kidnapping og frihetsberøvelse av Shannon Matthews. Niåringen ble funnet i Donovans leilighet. Foto: NIGEL RODDIS/REUTERS/SCANPIX
- HOLDT SHANNON INNESPERRET: Politiet har siktet 39 år gamle Michael Donovan for kidnapping og frihetsberøvelse av Shannon Matthews. Niåringen ble funnet i Donovans leilighet. Foto: NIGEL RODDIS/REUTERS/SCANPIX Vis mer
SAVNET I OVER TRE UKER: Shannon Matthews (9).
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media