Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Siktet for kidnapping av småjenter

Fortsatt ingen spor etter Stacy og Nathalie.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Abdallah Ait Oud meldte seg til politiet tirsdag kveld etter å ha blitt etterlyst med navn og bilde etter at Stacy (7) og Nathalie (10) forsvant søndag kveld.

I går kveld ble han siktet for å ha kidnappet de to stesøstrene. Han sitter nå i varetekt hos politiet.

Politiet i Liège foretok flere søk etter jentene i går med hunder og dykkere i elva Maas. Flere kjøretøy ble funnet i elva, men ingen spor etter jentene. I tillegg er en rekke forlatte hus i området gjennomsøkt.

Ait Oud skal ha blitt sett i nærheten av stesøstrene Nathalie Mahy og Stacy Lemmens søndag kveld, før de forsvant. De to jentene, som er sju og ti år gamle, ble sporløst borte fra en gatefest i byen Liege vest i landet. Politiet har gjennført flere store leteaksjoner etter jentene, og frykter det verste.

Mannens kjæreste jobber på baren der jentene var med sine foreldre på fest. Han skal tidligere være dømt for kriminelle handlinger knyttet til hans pedofile legning.

Ait Oud har forklart seg for politiet om hvor han har vært siden søndag kveld, og politiet sjekker opplysningene hans.

SAVNET: Ingen har sett Stacy (7) og Nathalie (10) siden søndag kveld. Politiet leter etter jentene i området rundt Liège.
SIKTET: Abdallah Ait Oud er siktet for å ha kidnappet to belgiske jenter.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling