Siktet for knivdrap på toårig sønn

En 34 år gammel Oslo-mann er siktet for å ha knivdrept sin to år gamle sønn. Sønnen ble funnet liggende i en blodpøl i farens blokkleilighet i går ettermiddag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Gardinene var i går kveld trukket for i andre etasje i blokkleiligheten i Dælenenggata ved Carl Berners plass i Oslo. Bak gardinene jobbet kriminalteknikere og rettsmedisinere for å finne ut hva som egentlig skjedde da den to år gamle gutten døde.

Tragedie

Gutten ble funnet død av en nær slektning i farens leilighet like før 16.00 i går ettermiddag.

Faren ble noe seinere pågrepet et annet sted i bygningen uten dramatikk.

- Dette er en tragedie for hele borettslaget. Faren var svært glad i sønnen sin, sier styreformann Hendrik Cornelius Olsen i Dælenenggata borettslag.

Guttens far satt i går kveld i avhør ved Oslo politikammer. Han er foreløpig siktet for forsettlig drap på sin egen sønn.

- Ingen andre ble skadd, og det er for tidlig å si noe om motivet bak handlingen. Dette er en stor familietragedie, sier politiinspektør Gunnar Larsen ved Oslo politikammer.
Mannen blir etter all sannsynlighet framstilt for varetektsfengsling i dag. Dagbladet får bekreftet at gutten ble drept med kniv.

Ingen av naboene Dagbladet snakket med, skjønner hva som utløste den voldelige handlingen. De fleste gir faren gode skussmål, selv om det den siste tida har vært en del bråk fra leiligheten.

Rolig oppgang

- Det bor en god del studenter og eldre mennesker i leilighetene. Det er en rolig oppgang, sier Lars Salvesen, som bor i 5. etasje. I alt er det 35 andelsleiligheter i borettslaget. 34-åringen flyttet inn for et par år siden.

Toåring drept
Politiet sperret mandag ettermiddag av området rundt en boligblokk på Dælenga i Oslo etter at en to år gammel gutt ble funnet død.