Siktet for legemsbeskadigelse

Den 18 år gamle kvinnen fra Horten som sitter varetektsfengslet etter at barnet hennes døde, er siktet for legemsbeskadigelse, men hun er ikke siktet for dødsfølgen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

18-åringen er også siktet for manglende oppfølging og omsorg av barnet. Den sju uker gamle babyen døde for halvannen uke siden.

Moren erkjente ikke straffskyld da hun mandag ble fengslet i Horten forhørsrett i fire uker.

Spekulasjoner

På en pressekonferanse på Horten politistasjon i dag, understreket politiinspektør Eskil Bredesen at kvinnen ikke er siktet for dødsfølgen, en understrekning han gjorde for å unngå spekulasjoner i mediene.

Bredesen ville på pressekonferansen ikke uttale seg om den taktiske etterforskningen i saken som pågår for fullt. Mannskaper fra Kriminalpolitisentralen har bistått Nord-Jarlsberg politidistrikt under etterforskningen den siste uken.

Han ville heller ikke si noe om begrunnelsen for at politiet i gårsdagens fengslingsmøte fikk moren fengslet for å unngå forspillelse av bevis. Sønnen døde 12. juni, 11 dager før moren ble varetektsfengslet.

Skader

Politiinspektøren ville ikke uttale seg om barnet hadde åpenbare skader, men viste til siktelsen for legemsbeskadigelse. Han ville heller ikke si om det dreier seg om ett enkelt tilfelle eller flere tilfeller av skader. Han viste til at det foreligger en foreløpig obduksjonsrapport. Politiet venter på den endelige obduksjonsrapporten fra Rettsmedisinsk Institutt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer