Siktet for mordbrann etter brannen i Grimstad

To personer døde i brannen i Grimstad.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): To person er pågrepet, siktet for mordbrann etter at to personer døde i en brann i Grimstad natt til søndag.

- En mann er siktet for mordbrann, og en kvinne er siktet for falsk forklaring, sier stasjonssjef ved Grimstad politistasjon, Øystein Krogstad til Dagbladet.no.

Begge de siktede er i 20-årene.

- De tekniske undersøkelsene tyder på en påsettelse, sier Krogstad.

Mannen som er siktet for mordbrann ble pågrepet 18.15 i kveld. Avhørene av de to siktede vil begynne i morgen.

Krogstad vil ikke kommentere hvorvidt de pågrepne kjente de avdøde, eller hva motivet for ugjerningen er.

Politiet i Agder gikk bredt ut etter brannen, og det er vitneavhør, sammen med de tekniske undersøkelsene, som har ført til pågripelsen. Kripos har bistått politiet i Agder med etterforskningen.

- Brannen startet trolig i en trapp i øverste etasje, mens de to omkomne mennene ble funnet i stua, sier Krogstad.

To personer omkom i brannen natt til søndag. Politiet i Agder har nå pågrepet to personer, siktet for mordbrann og falsk forklaring. Foto:  KRISTIN HÅKERUD
To personer omkom i brannen natt til søndag. Politiet i Agder har nå pågrepet to personer, siktet for mordbrann og falsk forklaring. Foto: KRISTIN HÅKERUD Vis mer

De to personene ble funnet døde etter en brann i Grimstad natt til søndag. Boligen var overtent da brannvesenet kom frem, og livet til de to stod ikke til å redde. Fem andre ble evakuert fra et nabohus.

Krogstad understreker at de to mennene i 30-årene døde av kullosforgiftning.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer