Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Siktet for overgrep mot fire kvinner

En mann fra Ålesund er varetektsfengslet for fire uker med brev- og besøkskontroll, siktet for seksuelle overgrep mot fire kvinner.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Misbruket skal ha funnet sted gjennom at siktede skal ha fått nær kontakt med kvinnene, fordi de i perioder oppholdt seg på en institusjon han ledet i Ålesund, skriver Sunnmørsposten.

Mannen er siktet etter straffelovens paragraf 198, det vil si utuktig omgang ved misbruk av sin stilling som offentlig tjenestemann eller som ansatt ved sykehus, kurssted eller pleiehjem.

Bakgrunnen for fengslingen er at mannen i januar ble anmeldt til politiet av en kvinne. Politiet satte i gang etterforskning av saken. Noe senere meldte tre andre kvinner seg i saken.

Politiinspektør Reidar Andresen ved Sunnmøre politidistrikt bekrefter at mannen er varetektsfengslet, og at det dreier seg om en sedelighetssak. Utover det ønsker ikke politiet å kommentere saken.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media