Siktet for overgrep mot gambisk fireåring i Norge

Norsk politi slo overgrepsalarm da de fant ut hva den siktede 45-åringen holdt på med i Afrika.

HAR JAKTET PÅ 45-ÅRINGEN: Politioverbetjent Kari-Janne Lid og sedelighetsavsnittet ved Oslo politidistrikt har i flere måneder jaktet på den siktede 45-åringen, som viser seg ikke å ha fast bopel i Norge. Foto: RALF LOFSTAD/DAGBLADET
HAR JAKTET PÅ 45-ÅRINGEN: Politioverbetjent Kari-Janne Lid og sedelighetsavsnittet ved Oslo politidistrikt har i flere måneder jaktet på den siktede 45-åringen, som viser seg ikke å ha fast bopel i Norge. Foto: RALF LOFSTAD/DAGBLADET Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Den norske 45-åringen som sitter arrestert i Gambia etter å ha blitt pågrepet mens han hadde seks smågutter på soverommet, er i Norge siktet for å ha forgrepet seg på en fireårig gutt av gambisk opprinnelse, etter det Dagbladet forstår.

Dagbladet har tidligere omtalt at mannen er velkjent i det gambiske miljøet her til lands.

- Vi fikk for ei tid tilbake tips fra en privatperson om at han på ny har forgrepet seg på barn, opplyser Kari-Janne Lid, politioverbetjent ved sedelighetsavsnittet i Oslo politidistrikt, til Dagbladet.

Uten fast bopel De angivelige overgrepene mot den lille gutten ble anmeldt i september, og fireåringen gjennomgikk da et dommeravhør. Norsk politi har imidlertid ikke lyktes i å pågripe 45-åringen.

- Vi har sjekket ut flere adresser, deriblant campingplasser - og har konkludert med at han ikke har fast bopel i Norge, sier Lid.

45-åringen er folkeregistrert på en fasjonabel villa på Ammerud i Oslo, men den eneste reelle adressen politiet har funnet, er en postboks på Årvoll, noen kilometer unna.

Ifølge Lid har mannen tilbrakt de siste vintrene i Gambia, der han skal ha omgitt seg med barn. Disse opplysningene er årsaken til at norsk politi nylig sendte sine gambiske kolleger en bekymringsmelding via Interpol.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer