Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Siktet for uaktsomt drap etter dødsulykke

En person mistet livet ved Mandal. Nå er en mann siktet for uaktsomt drap.

DØDE: En person omkom og to ble skadd i ulykken på E39. Foto: NTB Scanpix
DØDE: En person omkom og to ble skadd i ulykken på E39. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet i Agder har siktet en av bilførerne for uaktsomt drap etter dødsulykken på E39 mellom Mones og Ulvegjelet ved Mandal søndag formiddag. Det skriver Lindesnes Avis.

Ifølge politiet kom bilen over i motsatt kjørefelt før kollisjonen.

- Vi driver etterforskning for å få kartlagt hendelsesforløpet nærmere, men har ikke hatt mulighet til å avhøre noen av bilførerne ennå, sier politijurist Ole Martin Paulsen til Lindesnes Avis.

Ikke avhørt

Den siktede bilføreren er ifølge avisa rundt 20 år gammel og fra Mandal-distriktet. Han slapp fra ulykken med lettere til moderate skader.

Ifølge politiadvokat Paulsen er mannen informert om siktelsen, men han har foreløpig ikke vært i stand til å la seg avhøre.

- Vi vet foreløpig ikke når han kan bli avhørt, men vi ser det an utover dagen eller morgendagen. Det er sykehuset som avgjør når han kan avhøres, sier Paulsen.

Døde på vei til sykehus

Det var søndag kveld politiet i Agder meldte om at en person omkom som følge av ulykken

- Det er med beklagelse vi må melde at en av de involverte i ulykken døde på vei til sykehuset. Livet sto dessverre ikke til å redde, skrev politiet i en melding.

Videre ble det opplyst at krimteknikere jobbet på ulykkesstedet, og at det ville bli foretatt andre etterforskningsoppgaver i forbindelse med ulykken.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!