Siktet for vold mot stedatter (1)

En mann fra Nord-Odal ble i går varetektsfengslet for to uker siktet for grov vold mot sin ett år gamle stedatter.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Etter det lokalavisa Glåmdalen erfarer, var det ambulansepersonell som kontaktet politiet på bakgrunn av det som ble oppfattet som mistenkelige skader på den ett år gamle jenta.

Ifølge TV2 fattet politiet raskt mistanke til at det lille barnet var offer for vold.

Den lille jenta skal blant annet ha fått omfattende hodeskader. Hun ble lørdag fraktet med luftambulanse til Ullevål universitetssykehus, der hun fortsatt var innlagt i ettermiddag.

Sykehuset ønsker ikke å kommentere tilstanden til jenta.

- Dette skal politiet ta seg av, opplyser informasjonskonsulent Alf Terje Bøhler ved Ullevål Universitetssykehus til NTB.

I går fikk politiet medhold av Vinger og Odal tingrett i sin begjæring om to ukers varetektsfengsling med brev- og besøkskontroll.

- Min klient innrømmer ikke straffskyld. For å avkrefte mistankene mot ham, rådet jeg ham til å gå med på den relativt korte varetekten, sier mannens forsvarer Tore Brænden til NTB.

De fleste opplysningene i saken er unntatt offentlighet. Politiet har også fått medhold i at begrunnelsen for varetektsfengslingen skal unntas for offentligheten.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer