Siktet i Bryne-saken tidligere dømt for drapstrusler

Tidligere fengslet for drapstrusler.

LANGT RULLEBLAD: Mannen som er siktet etter at en kvinne ble funnet død på Bryne i Rogaland, har et langt rulleblad. Foto: Carina Johansen / NTB Scanpix
LANGT RULLEBLAD: Mannen som er siktet etter at en kvinne ble funnet død på Bryne i Rogaland, har et langt rulleblad. Foto: Carina Johansen / NTB ScanpixVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mannen som er siktet for grov kroppskrenkelse med døden til følge, etter et dødsfall på Bryne fredag, er tidligere fengslet for drapstrusler.

Politiet bekrefter at den siktede mannen har et langt rulleblad, og ifølge NRK er mannen straffedømt ti ganger siden 2001. To ganger har mannen vært fengslet, begge gangene for drapstrusler mot polititjenestemenn. Han er også dømt for drap på sin egen hund.

Politiet vil be om fire ukers varetekt når mannen i 30-årene framstilles for varetektsfengsling mandag klokken 13. Politiadvokat Øyvind Haukland sier til Stavanger Aftenblad at de vil be om at fengslingsmøtet går for lukkede dører.

Mannen er siktet for grov kroppskrenkelse med døden til følge, etter at en 33 år gammel kvinne ble funnet død i nærheten av sitt hjem på Bryne fredag.

- Han erkjenner ikke straffskyld, sier forsvarer Per Holter Andersen til NRK, som legger til at hans klient vil motsette seg fengsling.

Politiet opplyser til Stavanger Aftenblad at den siktede bodde sammen med den 33 år gamle kvinnen i en felles leilighet.

(©NTB)

LES OGSÅ: Bryne-siktet avhørt: - Han nekter straffskyld

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram