Siktet i Stjørdal varetektsfengslet i fire uker

- Fare for gjentakelse, opplyser politiet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Mannen i 20-åra som er siktet for knivstikkingen i Stjørdal i Sør-Trøndelag lørdag, er varetektsfengslet i fire uker.

Begrunnelsen er gjentakelsesfare, opplyser fungerende etterforskningsleder Tore Sparby ved Stjørdal lensmannskontor til NTB. Den siktede er kjent for politiet for tidligere voldshandlinger.

- Vi ser veldig alvorlig på saken, sier Melby, og understreker at et knivstikk i magen kunne fått fatale følger.

Moderat skadd Lørdag morgen fikk politiet melding om at en mann hadde blitt stukket på en fest i et boligområde i Stjørdal. En 30 år gammel mann fikk moderate skader, og tilstanden hans er stabil, opplyser sykehuset mandag. Mannen er innlagt på St. Olavs Hospital i Trondheim.

Etterforskningslederen sier forklaringene om motiv spriker.

- Det har vært en liten krangel mellom siktede og fornærmede. Siktede mener han forsvarte seg, men fornærmede mener han ble stukket, sier Sparby.

Sprikende forklaringer Tre andre personer, to kvinner på 17 år og en mann på 20 år, var til stede på festen i Stjørdal.

- Vi har fått veldig sprikende forklaringer fra alle. Vi vet ikke når knivstikkingen skjedde, eller om det skjedde på soverom eller stue. Nå prøver vi å kartlegge hendelsesforløpet og hva som er praktisk mulig, for å komme så nærme sannheten som mulig, sier Sparby.

Han forklarer at de tre andre personene kjente siktede fra før, mens fornærmede kjente de andre fire minst. Ifølge Adresseavisen gikk krangelen ut på om fornærmede skulle være i huset eller ikke.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer