Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Siktet innrømmer å ha vært til stede under parteringsdrap

Nekter straffskyld.

 FUNNET DREPT PÅ AMMERUD: Politiet fikk inn en melding i 07.40-tida om en død person i en koffert nærheten av Ammerud skole i Oslo. Foto: Hans Arne Vedlog / Dagbladet
FUNNET DREPT PÅ AMMERUD: Politiet fikk inn en melding i 07.40-tida om en død person i en koffert nærheten av Ammerud skole i Oslo. Foto: Hans Arne Vedlog / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En av de fem som er siktet i forbindelse med drapet på Ammerud i Oslo, sier han var til stede da drapet skjedde, men erkjenner ikke straffskyld, melder NRK.

- Han var i leiligheten da drapet skjedde. Han hadde tilhold der. Han skjønte hva som skjedde, men var ikke delaktig i handlingene som førte til at mannen døde. Han har heller ikke deltatt i parteringen, sier mannens forsvarer Benedict de Vibe til NRK.

Advokaten opplyser videre at den siktede blir avhørt lørdag. Han var ikke i stand til å bli avhørt fredag, dagen han ble pågrepet, noe som blant annet skyldtes at han var ruset, bekrefter de Vibe.

Han opplyser også at den siktede ikke erkjenner straffskyld, men at han regner med at mannen vil samtykke til varetektsfengsling når han fremstilles for dette mandag.

Det var en 35 år gammel mann som ble funnet død i en koffert ved en boligblokk på Ammerud fredag. I alt fem personer, fire menn og en kvinne, er pågrepet og siktet for drap eller medvirkning til drap.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Hele Norges coronakart