Siktet mann (23) mener brannskadene var en ulykke

Siktet etter at kvinne fikk tredjegrads forbrenninger.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mannen som er siktet for legemsbeskadigelse etter at en kvinne fikk tredjegrads forbrenninger i Stavanger søndag, mener det hele var en ulykke.

- Han stiller seg helt uforstående til siktelsen, og beskriver det som har skjedd som et uhell. Etter mitt syn er det ikke skjellig grunn til mistanke i denne saken, og jeg kommer til å begjære ham løslatt, sier mannens forsvarer Odd Rune Torstrup til NTB.

Den 23 år gamle mannen ble siktet etter at en 22 år gammel kvinne fikk tredjegrads forbrenninger i en bolig på Hundvåg i Stavanger søndag kveld. Onsdag framstilles 23-åringen for varetektsfengsling.

- Han blir framstilt for fengsling i Stavanger tingrett onsdag på grunn av faren for bevisforspillelse. Det er foreløpig usikkert hvor lang fengsling vi vil legge ned påstand om, sier politiadvokat Arne Nygård Bergh i Rogaland politidistrikt til NTB.

Én av de to bor på stedet der AMK ble varslet om brannskader søndag kveld. Kvinnen og mannen beskrives som bekjente.

- Vi mener det er skjellig grunn til mistanke, uten at jeg kan si mer om det nå. Vi etterforsker fortsatt saken, sier Bergh.

Den 22 år gamle kvinnen har ifølge politiet brannskader på armene, og foran og bak på kroppen. Hun er innlagt på Haukeland universitetssjukehus i Bergen.

(NTB)