BODDE PÅ ASYLMOTTAK:  En 27 år gammel beboer på asylmottaket i Hå kommune er siktet for å ha knivstukket en annen beboer på mottaket. Fornærmede har blitt operert, og skadene er beskrevet som alvorlige. Kart: Google Maps
BODDE PÅ ASYLMOTTAK: En 27 år gammel beboer på asylmottaket i Hå kommune er siktet for å ha knivstukket en annen beboer på mottaket. Fornærmede har blitt operert, og skadene er beskrevet som alvorlige. Kart: Google MapsVis mer

Siktet mann (27) overga seg til politiet etter knivstikking på asylmottak

Siktet for knivstikking av en annen beboer (29) på mottaket.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En 27 år gammel mann er siktet for å ha knivstukket en 29 år gammel beboer på asylmottaket ved Nærlandsheimen i Hå kommune i Rogaland tirsdag kveld.

Knivstukket flere steder Politiet fikk melding om hendelsen klokka 22.54 i går. Ifølge operasjonsleder Frank Roland i Rogaland politidistrikt skjedde hendelsen inne i en bygning på mottaket. 29-åringen ble fraktet til Stavanger universitetssjukehus med alvorlige skader.

- Vi har pågrepet en person og fornærmede på sykehus har blitt operert. Knivstikkingen skjedde inne på mottaket, og foreløpig er det ingen vitner til selve hendelsen. Fornærmede ble stukket forskjellige plasser på kropppen, i armen, magen og brystet. Han pådro seg ikke livstruende skader, men det var alvorlig, sier Roland til Dagbladet.

Meldte seg sjøl Den 27 år gamle siktede i saken bodde også på mottaket. Han var nesten en og en halv time på frifot før han sjøl meldte seg for politiet rundt klokka halv ett i natt.

- Han meldte seg sjøl til slutt, men vi visste han var i området. Pågripelsen var udramatisk, sier Roland.

- 27-åringen vil bli avhørt i løpet av dagen. De bodde på samme mottak, men relasjonen kjenner vi ikke til.

Ambulanse og luftambulanse rykket sammen med politiet ut til stedet, som ligger rundt 5 mil fra Stavanger sentrum. Fra sykehuset meldes det at tilstanden hans er stabil, melder NTB.

Operasjonslederen forteller at politiet ikke vet noe om foranledningen til knivstikkingen.