Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Siktet over overgrep

46-åring skal ha byttet gaver mot sex med skolejenter.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Politiet i Stavanger har siktet en mann for overgrep mot en rekke jenter under 16 år. Politiet mener han skal ha fotografert unge jenter toppløs, fått dem til å onanere ham og gitt dem massasje, skriver Rogalands Avis.

Mannen nekter for anklagene. En 15 år gammel jente anmeldte mannen, men siktede sier han ikke har gjort noe annet enn å kjøpe tobakk til henne ved flere anledninger.

Tekstmeldinger

Ifølge Rogalands Avis har mannen gitt jentene gaver. Datautstyr er beslaglagt i mannens hjem, og avisen hevder det er funnet barnepornografisk materiale på PC'en.

Mannen innrømmer kontakt med mellom 20 og 30 jenter i ungdomskolealder, men han hevder kontakten ikke har vært fysisk. Han skal bare ha sendt dem tektsmeldinger. Mannen skal ha navngitt flere av jentene til politiet frivillig.

Fengslet

46-åringen, som betegner som en ensom mann, er nå varetektsfengslet i to uker. Grunnlaget for fengslingen er bevisforspillelsesfare.

Politiet frykter at mannen vil forsøke å påvirke unge jenter han har vært i kontakt med, slik at det kan vanskeliggjøre etterforskningen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media